Contactlenzen  Er zijn 81 producten.

Subcategorie

 • Daglenzen

  Daglenzen bestellen

  Daglenzen bestellen zijn het soort lenzen waarvan u elke dag een nieuw paar contactlenzen draagt. Daglenzen zijn de meest gezonde en hygiënische lenzen voor jouw ogen. Daglenzen laten veel zuurstof door waardoor ze de ideale optie zijn voor mensen met gevoelige of droge ogen. Daglenzen bestellen bij Budget Lenzen en u hoeft er de deur niet voor uit. Binnen 2-3 dagen heeft u de daglenzen al in huis. Daglenzen hebben wij in veel verschillende sterktes van -0,25 tot -12,00 en +0,50 tot +6,00.

  Voordelen van daglenzen bestellen

  Daglenzen dragen bieden grote voordelen. U heeft geen gedoe met onderhoud en verzorging van contactlenzen, met daglenzen draagt u immers elke dag een nieuw paar contactlenzen. Niet alleen makkelijk maar ook extra hygiënisch en comfortabel zijn daglenzen. Daarnaast zijn daglenzen gemakkelijk af te wisselen met een bril, ideaal als je gaat sporten of op vakantie bent.

  Verschillende merken daglenzen

  Daglenzen kunt u bij ons bestellen in verschillende merken:

  - De lenzen van Dailies All Day zijn zeer praktisch in gebruik.
  - Bausch + Lomb Biotrue daglenzen zijn gemaakt van een bio-geïnspireerd lensmateriaal.
  - SofLens daily disposable contactlenzen zijn de eerste en enige daglenzen met High Definition Optics. Dit zorgt voor een beter zicht; details zijn duidelijker zichtbaar, contrasten zijn scherper, kleuren worden duidelijker en in het donker is het zicht beter met deze daglenzen. Bestel uw daglenzen bij Budget Lenzen voor lage prijzen en lenzen van hoge kwaliteit.

 • Weeklenzen

  Binnen weeklenzen contactlenzen vindt u contactlenzen waarvan u elk paar maximaal 2 weken draagt. Weeklenzen zijn zachte contactlenzen en dit type contactlens dient u te verzorgen en te reinigen om een optimaal draagcomfort en hygiëne te waarborgen. U kunt dit type contactlens dus maximaal 2 weken dragen waarna u ze vervangt door een nieuw setje contactlenzen.

 • Maandlenzen

  Maandlenzen online bestellen

  Maandlenzen online bestellen is wel net zo makkelijk. U hoeft de deur er niet voor uit en binnen 2-3 werkdagen heeft u de lenzen al in huis. Bij Budget Lenzen hebben wij daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en gekleurde lenzen op voorraad en zijn ze online te bestellen met uw sterkte.

  Voordelen van maandlenzen

  Maandlenzen online bestellen heeft de volgende voordelen:

  - Goedkoper dan daglenzen omdat u maandlenzen langer kunt dragen
  - Maandlenzen hoeven slechts 12 keer per jaar worden vervangen
  - Maandlenzen zijn zachte lenzen. Ze zijn dun en zuurstofdoorlatend, hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor rode of branderige ogen.

  Altijd goedkope maandlenzen online bestellen

  Naast dat u de maandlenzen binnen 2-3 werkdagen in huis heeft, bespaart u ook nog eens want wij hanteren standaard lage pijzen. Bij ons dus geen volumekortingen, want vanaf één pakje profiteert u al van lage prijzen. Maandlenzen online bestellen bij Budget Lenzen biedt u vele voordelen. Twijfelt u over de soort of sterkte van de lens? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag.

 • Torische lenzen

  Torische lenzen (contactlenzen)

 • Multifocale lenzen

  Multifocale lenzen (contactlenzen)

 • Gekleurde lenzen

  Gekleurde lenzen (contactlenzen)

per pagina
1 - 6 van 81 producten
1 - 6 van 81 producten
Contactlenzen

Contactlenzen? U vindt in onze contactlenzen webshop alle soorten contactlenzen: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en gekleurde lenzen. Naast contactlenzen vindt u ook de nodige producten voor verzorging en onderhoud van contactlenzen. De contactlenzen die wij leveren zijn de originele, authentieke A-merk contactlenzen van alle bekende fabrikanten van contactlenzen.

Maak uw keuze uit de onderstaande categorieën contactlenzen voor het snel en eenvoudig online bestellen van contactlenzen: