Informatie

Best verkochte producten

Contactlenzen

Contactlenzen? U vindt in onze contactlenzen webshop alle soorten contactlenzen: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en gekleurde lenzen. Naast contactlenzen vindt u ook de nodige producten voor verzorging en onderhoud van contactlenzen. De contactlenzen die wij leveren zijn de originele, authentieke A-merk co...

Contactlenzen? U vindt in onze contactlenzen webshop alle soorten contactlenzen: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en gekleurde lenzen. Naast contactlenzen vindt u ook de nodige producten voor verzorging en onderhoud van contactlenzen. De contactlenzen die wij leveren zijn de originele, authentieke A-merk contactlenzen van alle bekende fabrikanten van contactlenzen.

Maak uw keuze uit de onderstaande categorieën contactlenzen voor het snel en eenvoudig online bestellen van contactlenzen:

Meer

Contactlenzen  Er zijn 81 producten.

Subcategorie

 • Daglenzen

  Binnen daglenzen contactlenzen vindt u het soort contactlens waarvan u elke dag een nieuw paar contactlenzen draagt. Groot voordeel van daglenzen als contactlenzen is dat u geen gedoe heeft met onderhoud en verzorging van de contactlenzen: met daglenzen draagt u immers elke dag een nieuw paar contactlenzen. Daglenzen zijn dus niet alleen erg gemakkelijk in gebruik maar ook extra hygiënisch en comfortabel. De contactlens met het meeste gebruiksgemak en comfort dan zijn ook de daglenzen onder de contactlenzen.

 • Weeklenzen

  Binnen weeklenzen contactlenzen vindt u contactlenzen waarvan u elk paar maximaal 2 weken draagt. Weeklenzen zijn zachte contactlenzen en dit type contactlens dient u te verzorgen en te reinigen om een optimaal draagcomfort en hygiëne te waarborgen. U kunt dit type contactlens dus maximaal 2 weken dragen waarna u ze vervangt door een nieuw setje contactlenzen.

 • Maandlenzen

  Maandlenzen (contactlenzen)

 • Torische lenzen

  Torische lenzen (contactlenzen)

 • Multifocale lenzen

  Multifocale lenzen (contactlenzen)

 • Gekleurde lenzen

  Gekleurde lenzen (contactlenzen)

per pagina
1 - 6 van 81 producten
1 - 6 van 81 producten