Daglenzen  Er zijn 35 producten.

per pagina
1 - 6 van 35 producten
1 - 6 van 35 producten
Daglenzen

Daglenzen bestellen

Daglenzen bestellen zijn het soort lenzen waarvan u elke dag een nieuw paar contactlenzen draagt. Daglenzen zijn de meest gezonde en hygiënische lenzen voor jouw ogen. Daglenzen laten veel zuurstof door waardoor ze de ideale optie zijn voor mensen met gevoelige of droge ogen. Daglenzen bestellen bij Budget Lenzen en u hoeft er de deur niet voor uit. Binnen 2-3 dagen heeft u de daglenzen al in huis. Daglenzen hebben wij in veel verschillende sterktes van -0,25 tot -12,00 en +0,50 tot +6,00.

Voordelen van daglenzen bestellen

Daglenzen dragen bieden grote voordelen. U heeft geen gedoe met onderhoud en verzorging van contactlenzen, met daglenzen draagt u immers elke dag een nieuw paar contactlenzen. Niet alleen makkelijk maar ook extra hygiënisch en comfortabel zijn daglenzen. Daarnaast zijn daglenzen gemakkelijk af te wisselen met een bril, ideaal als je gaat sporten of op vakantie bent.

Verschillende merken daglenzen

Daglenzen kunt u bij ons bestellen in verschillende merken:

- De lenzen van Dailies All Day zijn zeer praktisch in gebruik.
- Bausch + Lomb Biotrue daglenzen zijn gemaakt van een bio-geïnspireerd lensmateriaal.
- SofLens daily disposable contactlenzen zijn de eerste en enige daglenzen met High Definition Optics. Dit zorgt voor een beter zicht; details zijn duidelijker zichtbaar, contrasten zijn scherper, kleuren worden duidelijker en in het donker is het zicht beter met deze daglenzen. Bestel uw daglenzen bij Budget Lenzen voor lage prijzen en lenzen van hoge kwaliteit.