Biotrue ONEday 30pz Bekijk groter

Biotrue ONEday 30 stuks

Biotrue ONEday contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensmateriaal, HyperGel™. HyperGel voorkomt uitdroging van deze daglens en is uitzonderlijk comfortabel. Biotrue ONEday contactlenzen zorgen voor een comfortabel zicht gedurende de gehele dag.

Meer details

Productgegevens

% Water 78
Merk / Fabrikant Bausch + Lomb
Correctie Bijziendheid - Hypermetropie
Diameter 14,2
Draagduur Dagelijks
Materiaal Nesofilcon A
Aantal 30
Verwachte levertijd 2-3 werkdagen
Type lens Sferisch

Meer informatie

Biotrue ONEday is geïnspireerd door de biologische werking van het natuurlijke oog en heeft dezelfde hoge vochtigheidsgraad als het oog. De lens heeft een UV-filter en is vervaardigd uit het vochtbehoudende materiaal HyperGel, dat ervoor zorgt dat de lens de gehele dag comfortabel blijft. Het ontwerp van de lens maakt een hoge zuurstofdoorstroming naar het oog mogelijk, wat zorgt voor gezonde ogen.

Biotrue ONEday contactlenzen zijn dus de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen. Bio-inspiratie is een vakgebied dat zich bezig houdt met het bestuderen van de beste ideeën binnen de natuur en deze in te zetten bij de ontwikkeling van baanbrekende producten en technologieën. Het kan zijn dat u synoniemen heeft gehoord van bio-inspiratie, zoals biomimetica of biomimicry, maar ze hanteren allemaal hetzelfde concept. Een systeem bestuderen in de natuur, uitzoeken hoe het werkt en dit systeem vervolgens te gebruiken voor andere doeleinden. Het is ook belangrijk direct duidelijk maken wat bio-inspiratie niet is. Bio-inspiratie is niet hetzelfde als “groen” of “natuurlijk” of “organisch” of “duurzaam”, deze bewoordingen zeggen meer over hoe iets is geproduceerd. Bio-inspiratie is kijken naar iets dat goed werkt in de natuur en dit toepassen binnen de werking van een product.

30 other products in the same category:

Downloaden

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Biotrue ONEday

Downloaden (145.79k)