Soflens Daily Disposable 90pz Bekijk groter

Soflens Daily Disposable 90 stuks

SofLens daily disposable contactlenzen zijn de eerste en enige daglenzen met High Definition Optics, een asferisch lensontwerp dat over het gehele sterktebereik sferische aberraties vermindert. Dit soort contactlenzen zorgt voor een beter zicht: details zijn duidelijker zichtbaar, contrasten zijn scherper, kleuren worden duidelijker en u ziet zelfs beter in het donker.

Meer details

Productgegevens

% Water 59
Merk / Fabrikant Bausch + Lomb
Correctie Bijziendheid - Hypermetropie
Diameter 14,2
Draagduur Dagelijks
Materiaal Hilafilcon B
Aantal 90
Verwachte levertijd 2-3 werkdagen
Type lens Sferisch

Meer informatie

Bausch + Lomb SofLens daily disposable contactlenzen waren de eerste daglenzen met High Definition Optics, een asferisch lensontwerp dat over het gehele sterktebereik sferische aberraties vermindert – dit betekent een uitzonderlijke visus gedurende de gehele dag, vooral in slechte lichtomstandigheden. Het zijn ook de enige daglenzen met ComfortMoist Technologie – een combinatie van een dun lensontwerp en een langzaam vrijkomende verpakkingsvloeistof die de hele dag zorgt voor een uitstekend draagcomfort.

High definition optics

SofLens daily disposable contactlenzen zijn ontworpen om sferische aberraties te verminderen over het gehele sterktebereik. Ontworpen met een asferische voorzijde van de lens om het contrast van het beeld op het netvlies te verbeteren. Het resultaat is een uitzonderlijke kwaliteit van zien – vooral in slechte lichtomstandigheden.

Draagcomfort

Dit type contactlenzen biedt u een uitstekend draagcomfort met een hoge kwaliteit van zien gedurende de gehele dag. Het niet-ionisch hilafilcon B lensmateriaal minimaliseert de proteïne opname voor een langdurig draagcomfort.

Dankzij de ComfortMoist Technology in combinatie met dun lensontwerp geniet u vele voordelen. Zo zorgt de gereduceerde middendikte voor een soepele overgang tussen de midden-perifere en perifere zones. Dit bevordert een soepele lens/ooglid interactie tijdens het knipperen wat leidt tot verbeterde stabilisatie en verhoogd comfort.

Comfort-ondersteunende verpakkingsvloeistof: Poloxamine werkt samen met traanvocht en omhult de lenzen met een kussen van vocht waarmee het draagcomfort de gehele dag wordt bevorderd.

Gemakkelijk te hanteren dankzij de handige lensverpakking. De ergonomische blisterverpakking voor een soepele verwijdering van de lens uit de blister en is daarmee uitstekend te hanteren voor eenvoudig inzetten en uithalen van de lens.

30 other products in the same category:

Downloaden

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Soflens Daily Disposable

Downloaden (145.79k)